Verband tussen beroving Venlo en verijdelde beroving Zundert

zaterdag 29 juli 2017

Zundert/Venlo - De politie van Venlo onderzoekt het verband tussen de beroving die op 19 juli in Venlo heeft plaatsgevonden en de verijdelde beroving in Zundert op vrijdagmiddag 28 juli.

Vrijdagmiddag 28 juli rond 15.00 uur werd door de politie, op de Bredaseweg in Zundert, een poging tot beroving verijdeld. Vijf mannen, vier uit Breda (32, 36, 38 en 41 jaar) en een uit Oosterhout (42) werden op de Meirseweg aangehouden.

Tijdens de verijdeling probeerden de verdachten aan de politie te ontkomen. Het arrestatieteam reed het vluchtvoertuig vervolgens op de Meirseweg klem, waarop de mannen werden aangehouden. Een van de verdachten werd hierbij door de politie in zijn arm geschoten. Een zesde verdachte, een 24-jarige man uit Breda, meldde zich diezelfde avond op het politiebureau in Breda en werd hier aangehouden. Allen zitten vast voor verder onderzoek.

Beroving Venlo 19 juli

Op woensdagmiddag 19 juli werd in Venlo op de Peperstraat een man beroofd van een groot geldbedrag. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval. De politie onderzoekt op welke manier beide zaken met elkaar te maken hebben. Het onderzoek is in volle gang en op dit moment kan geen aanvullende informatie worden gegeven.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Galder | 112 alarmeringen Galder | Goedkoop Tanken in Galder | Supermarkten in Galder | Weerbericht Galder